Administratie
Nu contact opnemen

Ondersteuning of volledige ontzorging

Voor de meeste van onze klanten verwerken we een keer per jaar de hele administratie. Op basis van die administratie kunnen we dan de jaarrekening en de fiscale aangifte opstellen.Als het nodig is of als u daar behoefte aan heeft, kan de administratie ook maandelijks of per kwartaal worden bijgewerkt uiteraard. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn voor de aangifte omzetbelasting of omdat u graag periodieke rapportages ziet.

De administratie kan zowel door ons als door uzelf verzorgd worden, via een van de boekhoudsystemen waar wij mee werken. Wij werken  met Afas en E-boekhouden, maar als u een ander softwarepakket gebruikt, is dat voor ons geen probleem. Op basis van de administratie stellen wij de jaarrekening op. Deze vormt de basis voor de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Ficura
Wij zijn een klein en persoonlijk administratie- en belastingadvieskantoor. We richten ons met name op ondernemers in de medische branche. Ons doel is het ontzorgen van onze klanten op administratief en fiscaal gebied.

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op

Versturen
Contact

Ficura
Kelvinring 40a
2952 BG Alblasserdam
Telefoon:  078-8330990
E-mail: info@ficura.nl

Privacy policy