over ficura

Betrokken, deskundig & zorgvuldig

Ficura is een persoonlijk en ervaren administratie- en belastingadvieskantoor. Wij ontzorgen onze klanten al ruim 30 jaar op administratief en fiscaal gebied. 

Ons specialisme ligt bij de fiscale vraagstukken in de medische sector. Sinds jaar en dag helpen wij (waarnemend) huisartsen, tandartsen, medisch specialisten en ondernemers, waardoor wij weten wij wat er bij onze klanten speelt. Hierdoor zijn wij ook altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in deze branche.  Uiteraard zijn ondernemers uit het MKB ook van harte bij ons welkom.  

Wij zijn aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Onze beroepsvereniging eist van ons dat we onze vakkennis op peil houden en voldoen aan de kwaliteitseisen die het RB aan haar leden stelt. Ook de constant veranderende fiscale wetgeving vraagt van ons om ons voortdurend te blijven bijscholen. Hierdoor heeft u de zekerheid dat onze kennis up-to-date is en dat onze adviezen gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Raymond Koenders RB

Belastingadviseur

Op lange termijn de financiƫle gezondheid van onze klanten waarborgen, dat is mijn doelstelling. Ik reageer snel op vragen en op toegankelijke wijze leg ik complexe zaken in begrijpelijke taal uit zodat onze klanten weloverwogen keuzes kunnen maken.

Wendy van der Eijk RB

Belastingadviseur

Sinds augustus 2001 ben ik betrokken bij het kantoor en ik blijf het leuk vinden om op zoek te gaan naar de beste oplossing voor de fiscale vraagstukken van mijn klanten. Een goede nachtrust voor mijn klanten, betekent ook een goede nachtrust voor mijzelf.

Anne Veenhof

Salarisadministrateur

Iedere 20ste van de maand zorg ik er samen met mijn collega Wendy voor dat de concept-loonstroken weer naar de werkgevers zijn verstuurd. En iedere keer dat het weer op tijd is gelukt, geeft dat een goed gevoel!

Wendy van den Heuvel

Salarisadministrateur

Het leukste en uitdagendste van mijn werk is het contact met onze klanten. En zoals u al bij mijn buurvrouw hebt kunnen lezen zorg ik er samen met haar voor dat onze klanten de juiste loonstroken tijdig ontvangen.

Ellen Visser

Administrateur

Ik werk al jaren met veel plezier de aangeleverde administraties van onze klanten uit zodat de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting samengesteld kunnen worden.