Belastingadvies
Nu contact opnemen

Belastingadvies op maat!

Op het terrein van belastingadvies kunnen wij u op vele vlakken van dienst zijn. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de volgende aangiftes:

• Inkomstenbelasting
• Vennootschapsbelasting
• Omzetbelasting
• Schenkbelasting
• Erfbelasting

Unieke privérapportage

Voor de ondernemers die met een eenmanszaak, maatschap, VOF of B.V. werken, stellen we de aangifte inkomstenbelasting op. Uniek daaraan is onze uitgebreide privérapportage die we kunnen opstellen.

Als een van de weinige kantoren houden we, indien gewenst, ook de privé-administratie van onze klanten bij. Dankzij onze verregaande geautomatiseerde verwerking van de administratie, kunnen we dit op een hele snelle en efficiënte manier doen. De ervaring leert ons dat veel ondernemers onbewust veel zakelijke kosten via privérekeningen betalen. Door ook de privé-administratie uitgebreid te verwerken, missen we geen enkele aftrekpost en worden de meerkosten altijd terugverdiend.

Het privérapport biedt meer inzicht in het verloop van uw totale vermogen en liquiditeit en is van grote waarde bij het maken van uw financiële planning voor de toekomst. Dit rapport is ontwikkeld in samenwerking met de grote banken, zodat het informatie biedt waar zowel u als uw financier belang bij heeft, om bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag goed te kunnen beoordelen.

Financiële planning en estate planning

Wij denken graag met u mee over uw financiële toekomst en de mogelijkheden om uw vermogen te vergroten, veilig te stellen of over te dragen naar de volgende generatie. Door onze unieke manier van werken hebben wij uw privé-situatie goed in het vizier en kunnen we op alle fronten met u meedenken.

Ficura
Wij zijn een klein en persoonlijk administratie- en belastingadvieskantoor. We richten ons met name op ondernemers in de medische branche. Ons doel is het ontzorgen van onze klanten op administratief en fiscaal gebied.

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op

Versturen
Contact

Ficura
Kelvinring 40a
2952 BG Alblasserdam
Telefoon:  078-8330990
E-mail: info@ficura.nl

Privacy policy